top of page

U tvrdoj utakmici Plavi do tri boda!

Lijepo je bilo ponovno gledati nogomet na Podvornici nakon dugo vremena, a još ljepše je bilo kada je sudac označio kraj utakmice u kojoj su Plavi slavili minimalnim rezultatom.

#NKNeretvanac : #NKSloga 1:0 Marušić 11m 49’

Sastav: Batinovic, Deak (C), Taslak, Džidic, Bubalo, Žulj, Moro, Popic , Marušić, Mihaljević, Lukic

Klupa: Dropulić(v), Krešić, Kordic, Zonjic, Kesina, Sresen, Marinović.

Nedostajali su  Šutalo i Čolak.

Lijepo ispunjene tribine nisu imale puno toga za vidjeti na otvaranje susreta. Uvodni dio ali i cijelo prvo poluvrijeme je proteklo u čvrstoj igri uz par obostranih pokušaja iz prekida i par pokušaja iz daljine ali bezuspješno.

Drugi dio naša momčad zaigrala je dosta brže i nismo morali puno čekati na zgoditak kojem je prethodila odlično oduzeta lopta Žulja koji prosljeđuje do mladoga Popića koji loptom pronalazi našega napadača Lukića(19) koji u trku prima loptu i kada smo svi očekivali zgoditak u naletu ga ruši gostujući vratar i sudac opravdano pokazuje na bijelu točku. Siguran realizator je bio Marušić(19).

Poslije postignutoga gola gosti su nas pokušali stisnuti ali naša obrana na čelu sa Taslakom (18) i Deakom lako se nosila sa visokim loptama tako da naš golman Batinović nije imao previše posla sa intervencijama.

Imali smo pred kraj utakmice par prilika za povećati vodstvo ali nije bilo dovoljno koncentracije u završnici.

Sve u svemu tri boda su u „džepu“ u utakmici gdje smo imali u početnih 11 šest igrača ispod godina, a dok su još tri ušla sa klupe. Bravo za mladost ali i za hrabrost treneru Proleti!

Hvala navijačima na današnjoj podršci, vidimo se ponovno 3.kolo kada nam na Podvornicu dolazi NK Zmaj Blato.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page