top of page

Umorni Plavi nisu mogli do trećeg trijumfa u nizu

Lijep i sunčan nedjeljni dan izmamio je veliki broj gledatelja na našu Podvornicu gdje smo danas u 10.kolu ugostili ekipu RNK Split i gdje je utakmica završila podjelom bodova.

NKNeretvanac vs RNKSplit  1:1 (1:0) 13.min Mihaljević,

Sastav: Šutalo, Čolak, Deak (c), Taslak, Džidić, Bubalo (9.min Kotetski) (80.min Herceg) , Stojčević, Popić (80.min Jelavić), Marušić, Mihaljević (64.min Bruno Alves) , Lukić.

Klupa: Dropuljić, Herceg, Krešić, Jelavić, Kotetski, Bruno Alves, Tutavac.

Prvo poluvrijeme smo otvorili poništenim golom Marušića (zaleđe?) ali nije se dugo čekalo na naše vodstvo kada Lukić odlično bježi obrani Splita i šutira ali mu vratar Mikačić brani udarac aliu nastavku akcije natrčava Mihaljević i zabija za vodstvo 1:0. Nakon toga gola gosti su imali odličnu akciju iz koje pogađaju prečku gola Šutala i na poluvrijeme se odlazi rezultatom 1:0. Valja napomenuti da se već u početku ozlijedio Bubalo kojega je vrlo rano zamijenio Kotetski.

Drugi dio težak teren zadavao je dosta problema u kontroli lopte i jednima ali i drugima ali tu se ipak bolje snalaze gosti koji golom Primorca dolaze do izjednačenja. Pokušavali smo ali ipak nismo mogli do pobjede u jednoj fer utakmici.

U obje ekipe danas je na terenu bilo čak 15 igrača ispod godina što je jedan nesvakidašnji podatak kada je riječ o 3.hnl jug.

U današnjoj utakmici nismo imali toliko svježine kao do sada jer nam je ovo bila treća utakmica u posljednjih 7 dana.

Sljedeće kolo gostujemo u Ivanbegovini kod NK Kamena.

Hvala svima koji su danas došli podržati našu momčad, a sljedeće domaća utakmica nam donosi NK Jadran Ploče na Podvornici u srijedu 28.10.

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page