top of page

Uskok sutra gostuje na Podvornici

Pred nama je još jedan vrlo zanimljiv dvoboj gdje ćemo dočekati goste sa Klisa s kojima su dvoboji uvijek bili vrlo uzbudljivi i zanimljivi i efikasni što je odlična pozivnica za sve ljubitelje nogometa da sutra u 17:00h dođu na Podvornicu.

Najavu utakmice u koju ćemo ući bez dva vrlo bitna igrača Dino Deak (obiteljski razlozi), Miro Krešić (obiteljski razlozi) najavio je Kristian Sesar za Dalmatinski nogomet.

Poraz u nogometu je sastavni dio igre, teško je pao treneru Anti Volareviću i igračima, ali život ide dalje i uvijek se iz svakoga poraza mogu izvući pouke. Ovaj poraz ipak neće pokvariti opći dojam i sliku u nastavku sezone gdje je Neretvanac hit, pobjedama su se plavi izvukli iz blata, došli u zlatnu sredinu i do kraja prvenstva Opuzenci žele samo potvrditi svoje dobre partije.

Kristijan Sesar je u drugom dijelu sezone ključni igrač Plave makinje, a strateg Plavih s njim u sastavu ima bolju momčad, čvrstu karika u kreaciji napada. On je taj pokretač i mozak momčadi te je u nastavku sezone najbolje ocijenjeni igrač Plavih. Uoči utakmice s Uskokom je istaknuo:

-Vratio bih se na utakmicu sa Slogom, naša očekivanja su bila dosta velika, nemamo se što lagati. Željeli smo doći do bodova, ali eto nakon prvog poluvremena bez pogodaka u nastavku smo imali svoje prilike, nismo zabili te nas je domaćin kaznio i na kraju zasluženo slavio. Čestitali smo im, idemo dalje, u nedjelju nas čeka Uskok, reći će Sesar te dodati: -Jedna vrlo čvrsta momčad, unatoč njihovom porazu od Zadra čeka nas teških 90 minuta. respektiramo Klišane, ali cilj je pobjeda i nova tri boda. Oni su tri utakmice bez pobjede, ali sigurno će htjeti na Podvornici pružiti dobru partiju. Mi s pobjedom im dolazimo na bod zaostatka, idemo od prve minute pametno i ambiciozno. Pogled na ljestvicu nam daje mir, ali i motiv da idemo i još korak više na tablici. Uskok je jako ozbiljna momčad, igraju jako dobar nogomet i stvarno ćemo morati biti na 100 posto, puno bolji nego protiv Sloge. Šest kola do kraja prvenstva i trebamo se potruditi osvojiti dosta bodova koji će zadovoljiti sve nas i naše navijače, reći će Sesar.

Uskok, Urania, GOŠK Dubrovnik, Vodice, Zagora i gostovanje u zadnjem kolu u Kaštelima to je šest ispita u završnici sezone za momčad trenera Ante Volarevića, tri doma, tri vani.


Van stroja je i dalje Kraljević koje također neće biti dok je Šunjić otišao okušati nogometnu sreću u Ameriku.

Vidimo se sutra na Podvornici!




32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page