top of page

Uz dobru igru ali i previše promašaja ostali bez bodovaTeško i zahtjevno je gostovanje uvijek u Posedarju što se pokazalo i ovoga puta gdje smo imali dosta prilika za uzeti bod ali na kraju se vraćamo praznih ruku.


Sastav: Bačić, Deak© , Krešić, Šuman, Pandža (37 Blažević),Šunjić, Popić (55. Mihaljević), Allyson , Ismael (74. Taslak),Sesar, Vučković .


Klupa: Blažević, Kolobara, Mihaljević Andačić, Taslak, Blažević.


Trener: Goran Galov


Iako smo imali loptu puno više u nogama domaćin dolazi do vodstva sredinom prvoga dijela preko Luke Begonje koji pogađa u 24.minuti. Nakon gola pookušavamo ali nemamo rješenje kako poentirati i svladati domaćeg vratara. U 37.minuti dolazi do ozljede Pandže koji je morao izaći van terena nakon gruboga starta jednoga od domaćih igrača.


Drugi dio sličan prvome gdje imamo loptu ali realizacija nam nije bila na nivou. Najveće prilike smo imali preko Allysona ali domaćin na kraju sačuvao mrežu netaknutom i slavi nova tri boda.


Dobra vijest je da nam se u potpunosti vraća Taslak s kojim ćemo biti još čvršći u obrani i roster igrača nam se proširuje što će biti jako važno za utakmice koje slijede.


Sljedeće kolo smo na Podvornici gdje ćemo dočekati NK Junak Sinj.
21 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page