top of page

Veprovi pobjedom gurnuli Neretvu na dno!


Odlično ispunjena Podvornica slavi pobjedu u derbiju kola protiv velikog rivala iz susjednog Metkovića, a da pobjeda bude još slađa gurnuli su ljute protivnike na posljednju poziciju na ljestvici treće lige dok su se Plavi otisnuli prema sredini. Bravo veprovi, Opuzen večeras slavi!



Trener Galov uoči početka se odlučio na standardnu postavu bez nekih velikih iznenađenja u sastavu s tim da smo bili bez Tutavca pa je u prvih 11 dospio mladi Kolobara. Prvi dio jedan od najlošiji ove godine na Podvornici gdje su se šanse uglavnom stvarale direktno iz auta dugim ubačajima te pokušajima glavom. Sigurne obrane i danas vrlo dobri sudac Zec nisu imali težak zadatak.


Drugi dio naša momčad puno odlučnija, a gostujuća obrana punio nesigurnija i neodlučnije nego prvi dio, a veselje na Podvornici stiže u 55.minuti kada kapetan Deak u padu glavom zabija za 1:0! Nakon gola gosti se nisu mogli ozbiljnije povezati neki konkretnijim napadom dok smo mi vrebali iz kontre i jedna nam takva prolazi u 75.minuti kada Alyson bježi branićima na desnoj strani i lagano poentira za velikih 2:0. Podvornica ključa! Veselje je veliko! Iako smo imali visoko vodstvo u 87.minuti iz ničega gosti dolaze do 2:1. Lopta na gostujućoj lijevoj strani stiže do Marića koji eurogolom smanjuje rezultatski zaostatak, a u naše redove ulazi doza panike i do zadnje minute smo bili „ na iglama“. Po još jedna šansa na obje strane prvo Marić te Popić iz slobodnjaka za konačnih 2:1!

Hvala publici i čestitke našim igračima i trenerima na velikoj pobjedi!

Sljedeće kolo smo na Klisu kada ćemo na noge prvoplasiranom NK Uskoku.





53 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page