top of page

Veprovi pobjedom gurnuli Neretvu na dno!


Odlično ispunjena Podvornica slavi pobjedu u derbiju kola protiv velikog rivala iz susjednog Metkovića, a da pobjeda bude još slađa gurnuli su ljute protivnike na posljednju poziciju na ljestvici treće lige dok su se Plavi otisnuli prema sredini. Bravo veprovi, Opuzen večeras slavi!


#NKNeretvanac vs #NKNeretva (0:0) 2:1


Trener Galov uoči početka se odlučio na standardnu postavu bez nekih velikih iznenađenja u sastavu s tim da smo bili bez Tutavca pa je u prvih 11 dospio mladi Kolobara. Prvi dio jedan od najlošiji ove godine na Podvornici gdje su se šanse uglavnom stvarale direktno iz auta dugim ubačajima te pokušajima glavom. Sigurne obrane i danas vrlo dobri sudac Zec nisu imali težak zadatak.


Drugi dio naša momčad puno odlučnija, a gostujuća obrana punio nesigurnija i neodlučnije nego prvi dio, a veselje na Podvornici stiže u 55.minuti kada kapetan Deak u padu glavom zabija za 1:0! Nakon gola gosti se nisu mogli ozbiljnije povezati neki konkretnijim napadom dok smo mi vrebali iz kontre i jedna nam takva prolazi u 75.minuti kada Alyson bježi branićima na desnoj strani i lagano poentira za velikih 2:0. Podvornica ključa! Veselje je veliko! Iako smo imali visoko vodstvo u 87.minuti iz ničega gosti dolaze do 2:1. Lopta na gostujućoj lijevoj strani stiže do Marića koji eurogolom smanjuje rezultatski zaostatak, a u naše redove ulazi doza panike i do zadnje minute smo bili „ na iglama“. Po još jedna šansa na obje strane prvo Marić te Popić iz slobodnjaka za konačnih 2:1!

Hvala publici i čestitke našim igračima i trenerima na velikoj pobjedi!

Sljedeće kolo smo na Klisu kada ćemo na noge prvoplasiranom NK Uskoku.

48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page