top of page

Verpići nadigrali NK Škabrnju u obje kategorije


Naši Veprići su nas razveselili pobjedom nad gostima iz Škabrnje gdje su u obje selekcije nadvisili svoje vršnjake. Bilo je teško ali na kraju sasvim zasluženo.


#NKNeretvanac vs #NKŠkabrnja (2:2) 3:2 pioniri


Pioniri su u jednoj utakmici punoj preokreta slavili na krilima Mile Parmaća koji je golom i asistencijom obilježio ovaj susret. Poveli su gosti 1:0 na samom početku susreta ali uporni Veprići preokreću rezultat u svoju korist nakon 15-ak minuta igre ali na poluvrijeme se odlazi rezultatom 2:2 jer su gosti izjednačili na bijele točke. Drugi dio bolja igra naših i zasluženo slavlje rezultatom 3:2 nakon prodora Parmaća i asistencije za Juru Ereša kojem je ovo ujedno bio drugi zgoditak. Bravo za igrače trenera Nevena Majića koji se sada nalaze na 3. poziciji uz utakmicu manje za vodećim NK Trogirom.


#NKNeretvanac vs #NKŠkabrnja (1:0) 2:1 kadeti


Dobra igra naših kadeta pod vodstvom trenera Mladena Pervana gdje smo protiv vrlo dobre NK Škabrnje slavili i ovom pobjedom uzeli nova tri boda.

Poveli smo golom Davida Barišića 1:0 što je ujedno bio i rezultat prvoga dijela. Drugi dio gosti izjednačavaju na 1:1 ali samo minutu poslije Braišić nas vraća u vodstvo i tri boda ostaju na Podvornici.




38 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page