top of page

„Zagora pada na Podvornici tu nema dileme!“

Na početku ove natjecateljske sezone stigao je u naš klub i odmah se nametnuo prvo treneru Oršuliću, a zatim i sadašnjem treneru Proleti. Asistira ali jedno i zabija golove – pravo moderno krilo. Igrač kojega će biti jako teško zadržati u klubu nakon polusezone jer je svojim igrama privukao interes mnogih klubova.

Zapažene igre u Neretvancu je primijetio i trener Hrvatske selekcije U18 i danas nam je na adresu stigao i novi poziv za reprezentaciju glavnoga koordinatora HNS-a Petra Krpana. Bravo za Filipa!

1.) Došli ste u Neretvanac ovu sezonu – kakvi su dojmovi nakon 10 kola?

Prvi dojmovi su odlični jako sam zadovoljan uvjetima i naravno treninzima. U prvih 5-6 kola smo igrali odlično ali rezultati nas nisu „mazili“ i mislim da smo zaslužili bolje i više ali zadnja 3-4 kola smo uhvatili ritam i uz odličnu realizaciju smo popravili igru u obrani sto je donijelo rezultat.

2.) Kako su vas primili suigrači? Najdraži suigrač iz kluba?

Suigrači su me primili odlično uvijek je vesela atmosfera u ekipi ima dosta posalica i takva atmosfera nas čini ekipom. Ne bi volio nikoga izdvajati ali tu su moji Hercegovci ujedno i dva bivša igrača iz NK Širokog Brijega koji su igrali samnom Domagoj Marušic i Stanko Marić.

3.) Reprezentacija i planovi za budućnost, gdje se vidite?

Imao sam priliku nastupiti za reprezentaciju Hrvatske i na to sam jako ponosan. Imam sveukupno 5 nastupa te sam bio na europskom prvenstvu u Danskoj igrajući za U17 Hrvatske. Trenutno sam član Hrvatske U18 selekcije i ne mislim stati na tome. Svojim radom na treninzima i zalaganjem želim doći sve do A selekcije. Od malena sam bio navijač Real Madrida i naravno životni mi je san zaigrati za Real. Ali zelja je također zaigrati Ligu Petice.

4.) Nogometni i životni uzor?

Nogometni uzor mi je Ronaldo koji je radom odricanjem i napornim treninzima na vrhu i za mene broj 1 u svijetu. Ali onaj stvarni životni uzor su mi moji roditelji koji su sve dali za moj uspjeh. Moj otac koji me od malena priljubio uz loptu i trenirao samnom i bez njega ovo sve ne bi bilo moguće. Moja mama koja me je svaki dan vozila na Široki Brijeg pune 3 godine i usput radila u školi i ja joj se divim te je sve uradila kako bih ja bio sretan i radio ono sto volim - igrati nogomet.

5.) Zagora u nedjelju kod kuće –  očekivanja?

Vrlo jaka i organizirana ekipa al ja vjerujem u kvalitetu svoje ekipe i nemamo šta drugo tražiti osim 3 boda. U naletu smo i vjerujem da pobjeda ne bi trebala biti upitna!

6.) Za kraj poruka za navijače Plave Makinje?

Za kraj želio bih da navijači dođu u što većem broju, a mi ćemo ih počastiti borbenom igrom i naravno pobjedom jer bez njihove potpore to će biti puno teže.

10 views0 comments

Comments


bottom of page