top of page

Zasluženo slavlje Plavih


Plavi su se pridružili svim domaćinima ovo kolo koji gostima nisu dali šanse za niti jedan bod, zanimljiv podatak. Danas vrlo borbena naša momčad uz male rošade u prvih 11 u utakmici gdje je obrana bila na visini zadatka, a Šunjić odlično držao sredinu terena uz raspoloženi napad za nova tri boda. Čestitke i našem novom treneru Volareviću koji se momčad uspio razbuditi za zadovoljstvo navijača i pljesak na kraju utakmice.


#NKNeretvanac vs #NK Urania (1:0) 2:0 Vučković


Sastav: Bačić (v), Deak ©, Taslak, Pandža, Kolobara, Krešić, Šunjić, Popić, Sesar, Vučković,Batinović.


Klupa: Blažević (v), Mihaljević, Allyson, Šuman, Kraljević, Franić, Lovrić.


Otvaranje vrlo tvrdo ali s dosta htijenja za našu ekipu dok su se gosti pokazali kao zanimljiv suparnik koji teži pas igri uglavnom preko sredine.

Prvi je mogao mrežu zatresti Sesar ali je u ključnom trenutku oklijevao i jedan od braniča mu je ušao u blok. Igrala se 33.minuta kada je mladi Vučković na proigravanje Sesara ostao sam na nekih 7-8 metara i svladao gostujućeg vratara Guća. Nakon gola olakšanje i puno lakše u svim segmentima te smo bili puno opasniji ali bez promjene rezultata do kratkog odmora.

Drugi dio sličan prvome gdje smo sve do 69.minute čekali na drugi zgoditak kad Sesar lijepo prolazi po našoj lijevoj strani i upošljava Vučkovića koji ponovno matira Guća za 2:0.

Valja napomenuti da je Sesar današnju vrlo dobru predstavu malo pokvario dobivši drugi žuti 10 minuta prije kraja ali se rezultat nije mijenjao.

Pljesak publike nakon posljednjeg zvižduka suca Bilušića ali vidljivo je da Plavi imaju još rezerve za napredak što će biti ključni zadatak trenera Volarevića da izvuče iz njih. Prvi test je uspješno položen!


Hvala gostima na fer igri sve do nekih sljedećih sportskih susreta. Ekipa iz Baške Vode pokazala se jako zanimljiva te sigurno ne zaslužuju poziciju na ljestvici na kojoj se nalaze.


Čestitke našim trenerima i igračima na pobjedi koja će nam dati krila za sljedeće gostovanje koje će biti u Dubrovniku kada igramo kod NK GOŠK-a koji je također u donjem dijelu tablice sa pomlađenom ekipom u ovome prvenstvu.




31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page