top of page

HRNK Zmaj dočekuje danas našu momčad

Nakon neriješenoga ishoda u posljednjem kolu gdje smo na Podvornici odigrali nepopularni ali uzbudljivih 0:0 sa NK Junak iz Sinja danas idemo na noge Makaranima koji su nam ujedno i susjedi na ljestvici.


Domaća momčad posljednji susret je odigrala 2:3 gdje su poraženi od vrlo dobroga Zadra na gostovanju ali gdje su pokazali da se radi o karakternoj ekipi koja je nakon zaostatka od 3 gola zamalo stigla do poravnanja u gostima kod jednoga od favorita lige. Ono što neće biti plus za obje ekipe je teren u Makarskoj koji već godinama nije „na dobrom“ glasu što se tiče kvalitete travnate površine.

Naša momčad biti će lišena usluga ozlijeđenoga Pandže te Šunjića zbog kartona, dok je jučer temperaturu imao Bačić ali se nadamo kako će ipak stisnuti zube stasiti Neumljanin koji se pokazao kao odlično rješenje na vratima plavih u ovoj sezoni.

Pravo nastupa stekao je i Amerikanac Oumar koji igra krilnu poziciju kojega smo mogli vidjeti u prijateljskim utakmicama.

Vjerujemo u jednu dobru utakmicu naših u utakmici koja nam je uvertira za utorak i veliku događaj u Dolini Neretve kada nam u goste dolazi HNK Hajduk Split.

Susret počinje u 16:00h.

Sretno Plava Makinjo!



32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page