top of page

Intervju: Kristian Sesar, prvotimac Plavih

Naša momčad igra preporođeno u nastavku prvenstva gdje im je nedostajala samo domaća pobjeda protiv Zadrana za savršenih 4/4 za priključak sredini tablice. Rezultati dolaze još vise do izražaja jer kada pogledamo uglavnom su igrali protiv momčadi iz samoga vrha.


Ponovno je to jedna mlada momčad predvođena Dinom Deakom te Brazilcem Alysonom ali uz Kristiana Sesara koji “nosi” opuzenske Plave.


Danas smo popričali sa mladim Kristianom (21), stasitim Širokobriježaninom koji ako ovako nastavi zaintrigirati će mnoge klubove iz višega ranga.


1.) Neretvancu ide jako dobro - čemu možemo pripisati najviše zasluge?


Najveće zasluge prepisujem našem treneru Anti Volareviću koji je iz svakoga od nas izvukao maximum,prepoznao naš kvalitet te uveo dozu discipline.Tu bih još spomenuo i našeg kondicijskog trenera Branu Vučkovica koji nas je kroz pripreme spremio za nezgodan drugi dio prvenstva.Dio prepisujem i našem momčadskom karakteru,jer smo radna ekipa željna napretka.


2.) Treći puta igrač utakmice u nastavku prvenstva, nametnuli ste se kao lider momčadi?


Jako sam zadovoljan sto sam po treći put igrač utakmice jer sam svjestan koliko je rada iza mene i to mi daje dodatni motiv za nastavak. Ne bih sebe posebno izdvajao jer je ovo djelo svih mojih suigrača i trenera. Naš fokus ostaje i dalje na ostanku u ligi i idemo hrabro iz utakmice u utakmicu.


3.) Junak u Sinju je pred nama, sto očekivati?


Junak je jedna jako kvalitetna ekipa sa puno dobrih pojedinaca.Pri vrhu su ljestvice i doma su neporaženi,stoga ne sumnjam da će to biti dosta zahtjevna utakmica.Mislim da dobrim pristupom u subotu možemo izvući pozitivan rezultat.


4.) Planovi nakon sezone, koje su osobne želje vezno za daljnju karijeru?


Za mene je bitno da svaki dan radim na sebi i stavim fokus na svoju igru i spremu.Na meni je da skupim što više iskustva u ovoj ligi a za nastavak karijere ćemo vidjeti.Nadam se iskoraku ali idem korak po korak.


5.) Poruka za navijače Plave Makinje?


Volio bih se zahvaliti svim našim navijačima koji prate svaku našu utakmicu i pozivam ih u što većem broju na Podvornicu protiv Zmaja iz Makarske.




15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page