top of page

Ivano Čepo novi igrač Plave Makinje!

Updated: Mar 2, 2021

Plava svlačionica bogatija je za još jednoga mladoga dragulja koji nam stiže na posudbu iz kluba partnera NK Široki Brijeg. Riječ je o veznom igraču 2000. godište.


Naš sportski direktor Neven Majić:" Jako smo zadovoljni i sretni što smo potpisali pojačanje kao šta je Ivano Čepo koji je u NK Široki Brijeg stigao na našu preporuku i na kraju potpisao ugovor. Suradnja gdje su na kraju priče svi zadovoljni - najbolja je suradnja. Ivano je danas s nama na treningu i svi ga jedva čekamo, kako treneri tako i suigrači."


Ivano je prvi dio sezone proveo u trećeligašu BSK Zmaj Blato gdje je postigao kao vezni igrač 6 zgoditaka, a opuzenska publika mogla se uvjeriti u njegove igračke kvalitete u susretu 3.kola 3.HNL jug kada smo pobjedili BSK Zmaj 4:3 u domaćoj utakmici gdje je Ivano bio strijelac za goste.


Ivano Čepo:” Presretan sam jer stižem na Podvornicu gdje me čeka mlada i kvalitetna ekipa. Spreman sam dati sve od sebe kako bih pomogao ekipi u ostvarenju ciljeva. NK Neretvanac se iz godine u godinu pokazuje kao odlična sredina za mlade igrače i ne sumnjam da će se to nastaviti, drago mi je što imam priliku biti dio ove ekipe. Jako me veseli i potpis ugovora za NK Široki Brijeg gdje se vraćam nakon ove polusezone. Željan sam utakmica i dokazivanja te jedva čekam početak prvenstva.”


Dobrodošao nam Ivano!




71 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page