top of page

Pomlađeni Plavi minimalno poraženi u Unešiću!

Updated: May 12, 2019

Zagora : Neretvanac 3:2 Memaj 71.min, Popić 90.min

Danas smo gostovali u Unešiću protiv Zagore i sa puno mladih igrača odigrali jednu vrlo dobru utakmicu.

Početak susreta je kasnio, a razlog je bio jer delegat utakmice nije htio da se utakmica započne dok na stadionu ne bude prisutan doktor na kojega se čekalo skoro 30 minuta.

Na terenu u prvim minutama izjednačena igra na sredini terena gdje se naša vezna linija vrlo dobro nosila predvođena mladim Popićem. Sredinom prvog dijela domaćini stižu u vodstvo preko Bitunjca, a isti igrač pogađa nakon udarca sa bijele točke za vodstvo od 2:0 u 36. Minuti prethodno je jedan naš igrač igrao rukom unutar 16m. Uzdrmani primamo još jedan gol, a strijelac je bio Rodić i sa rezultatom 3:0 se odlazi na poluvrijeme.

U nastavak ulazimo sa dvije izmjene izašli su Grbešić i Bubalo, a osvježenje se tražilo u Krtaliću i Puljiću. Što se tražilo to se i dobilo – šansa preko Popića ali domaćini čiste sa gol linije već na samom startu drugog dijela. Memaj vraća nadu bijegom i golom u 71. minuti, a nakon toga stisnuli smo domaćina i promašili par prigoda. U utakmicu nas vraća Popić koji golom u 90.minuti budi nadu! Ali u tri minute sudačke nadoknade Zagora se sretno obranila i odnijela pobjedu u današnjem susretu konačnim rezultatom 3:2.

Čestitke Zagori na fer igri i domaćinstvu do nekih sljedećih sportskih susreta.

Sastav: Kozina, Deak, Grbešić (46.min Krtalić), Čolak, B. Jelavić ( 57. Min Vrljičak), Bubalo (46.min Puljić), Mašić, Uche, Odak, Popić, Memaj.

Klupa: Baždarić, Puljić, Vrljičak, Krtalić,  M. Jelavić, Kvesić

Nedostajali: Vasilj, Babić, Mihaljević, Chinedu.

Sljedeći susret igramo kod kuće protiv Uranie.

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page