top of page

Loša realizacija i drugi dio koštao nas poraza u Makarskoj


Danas smo gostovali u Makarskoj u lijepom i sunčanom danu u utakmici gdje smo u prvih 35 minuta mogli riješiti utakmicu ali nedovoljno dobra realizacija i greške su nas koštale bodova i na kraju poraz te čestitamo domaćinu na osvajanu tri boda.

#HRNKZmaj vs #NKNeretvanac (1:1) 4:2 Vučković, Krešić

Sastav: Bačić (v), Deak ©, Krešić, Taslak, Šuman, Kolobara, Blažević, Alyson, Sesar, Vučković, Ismael.

Klupa: Blažević (v), Mihaljević, Popić, Lovrić, Tutavac, Kraljević, Andačić

Trener: Goran Galov

Utakmicu otvaramo prilikom Alysona, nakon samo minutu uzvraćaju domaćini ali Bačić vrlo siguran. Igrala se 7.minuta kada smo nakon dobre akcije poveli preko mladoga Vučkovića i taj gol nas diže u igri još više. Kakvu smo samo priliku imali u 15.minuti ali nismo uspjeli svladati domaćeg golmana po drugi puta u ranoj fazi utakmice. U 21.ponovno u centru pažnje naš brzonogi Brazilac koji ide 1 na 1 sa domaćim vratarom ali ne pogađa. Domaćin se budi i prijeti preko prekida bližila se 30.minuta kada su stvorili prigodu. Nakon te prilike domaćin stiže pred kraj prvoga dijela do poravnanja igrala se 39.minuta i s tim se rezultatom odlazi na odmor.

Nitko nije mogao očekivati što slijedi u drugome dijelu nažalost još tri pogotka u našoj mreži, dok smo mi uglavnom promašivali nemoguće prilike, a na drugoj strani Makarani su to vrlo znalački kažnjavali.

Konačan rezultat od 4:2 i nažalost poraz s kojim odlazimo na odmor jer imamo pauzu radi selekcija, a u međuvremenu ćemo dočekati HNK Hajduk Split u sljedeći utorak, a prvo sljedeće kolo nastavka nam donosi još jedan El Clasico kada ćemo dočekati NK Neretvu na Podvornici.




6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page