top of page

Mladi Pandža pojačao Plave



Filip nam stiže iz najtrofejnijeg BIH kluba, mostarskog HŠK Zrinjski. Nakon Patrika Bošnjaka našeg sada bivšega bočnoga igrača još jedan bočni igrač slijedi put našega Pake te pojačava Plave.


Pandža je 2004. Godište i može igrati desnog i lijevog bočnoga. S obzirom da je Filip s nama već skoro mjesec dana imamo same pohvale za njegov rad, pristup i igrački talent.


Povodom dolaska dao je svoju prvu seniorsku izjavu:“Do sada sam igrao u HŠK Zrinjskom I proŠao sam sve selekcije U NK Neretvanac Opuzen sam dočekan na najbolji mogući način što od igrača pa do trenera i naravno Uprave. Očekujem da sa ovim klubom mogu postići mnogo toga i za sebe a naravno i za klub, očekujem mnogo dobrih rezultata i naravno dobar plasman kluba. Nadam se da ce navijaČi dolaziti u sto veĆem brojU jer su nam oni 12.igrac, i naravno ovu priliku koristim da pozdravim sve navijaČe ovog kluba i nadam se da Ćemo sa njima imati mnogo dobrih rezultata i lijepih trenutaka.


Zahvaljujući našem tajniku Vučkoviću te TMS manageru kluba i Filip je već registriran i ima pravo nastupa prvo kolo protiv NK Zadra u Zadru.






46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page