top of page

Na Podvornici dvoboj odlične mladosti

Pred nama je dvoboj dvije najmlađe momčadi u ligi gdje ćemo dočekati RNK Split u jednoj zavidnoj formi Plavi koji imaju dvije uzastopne pobjede u kojima smo postigli čak 8 zgoditaka.

Za nedjelju je najavljeno vrijeme bez oborina i svi pravci vode na Podvornicu gdje će nogometni zaljubljenici moći vidjeti dvije ekipe koje igraju za gol više, ekipe koje su u dosadašnjem prvenstvu ugodno iznenadile  u svim segmentima.

Gosti dolaze na krilima domaće 3:2 pobjede nad NK Uraniom u posljednjim trenucima i to nije bila jedina pobjeda koju su ostvarili pred sami kraj utakmica što govori o karakteru ekipe da se bori do samoga kraja. Taj pobjednički duh prenosi im trener Marenzi koji uvijek iz ekipe izvuče maksimalno. Gostujući trener se uzda i u naša dva bivša igrača, a to su Ante Babić i Bruno Jelavić od kojih će samo naša bivša „7“ na leđima imati pravo nastupa jer Bruno ima suspenziju zbog žutih kartona.

Vrhunska atmosfera vlada u našem taboru gdje se sa velikim nestrpljenjem očekuje svaka sljedeća utakmica. Odlično balansirana ekipa u svim segmentima očigledno daje rezultata ali ono što je najbitnije je ta pozitivna atmosfera unutar i okolo našega kluba. Dokaz je i izjava našega dokapetana Mihaljevića:“ Odavno nisam ovako guštao u nogometu gdje svi jedva čekamo nedjelju. Malo doduše jesmo umorni ali baciti ćemo se na glavu za još jednu pobjedu! Nije bitno tko će biti strijelac, bitna su samo tri boda i bit će teško ali vjerujemo u još jedan naš uspjeh. Znamo da je RNK Split mlada ekipe predvođena našim veteranom Babićem ali mislim da u ovaj dvoboj ulazimo kao favoriti. Pozivamo navijače da nas dođu podržati – obećavamo nervozu ali i pobjedu.“.

Vrlo bitan je podatak da gosti nisu imali utakmicu preko tjedna, a nama će ovo biti 3. utakmica u samo 7 dana. Ali poznavajući širinu našega kadra vjerujemo da će trener Proleta imati rješenje za sve naše pozicije.

Nemamo problema sa žutim kartonima niti sa ozljedama što nas isto jako veseli. A vjerujemo da će naše veselje biti još i veće nakon zadnjeg sučevog zvižduka ove nedjeljnje utakmice

17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page