top of page

Neven Zonjić „Nakon 5 godina odličan je osjećaj ponovo bit u plavom dresu!“

Dugih pet godina je iza nas i Neven je ponovno zaigrao u najdražem dresu, u dresu svoga kluba u dresu Neretvanca. Odigrao je i prve minute i značajnu ulogu u pobjedi u prvome kolu protiv NK Sloga Mravinci.

1.)Kakav je dojam nakon detaljne analize prvoga kola ali i zaslužene pobjede?

Prvo kolo, jako teška utakmica sa puno dugih lopti i preskakanja igre. NK Sloga je dosta kvalitetna ekipa sa odličnim trenerom i iznenadila nas je presingom na naše vezne igrače pa nismo uspijevali nametnuti svoj ritam, ali ipak smo uspjeli ostvariti naš cilj i upisati jako važnu pobjedu na otvaranju prvenstva.

2.)Kakva je atmosfera u momčadi?

Amosfera unutar ekipe je odlična, formula za uspjeh je uvijek ista: ekipa mora biti klapa na terenu i van njega.

3.)Trener Proleta i mlada Uprava?

Odnos sa trenerom i Upravom mi je više nego odličan! Ovim putem bi se zahvalio treneru Proleti na ukazanom povjerenju nakon duge pauze.

4.)Sljedeće kolo je odgođeno ali već u 3.kolu čekamo NK Zmaj Blato na našoj Podvornici, koja su očekivanja?

Na Podvornici smo favoriti protiv svakoga u 3HNL jug. Tako se moramo postaviti i protiv uvijek neugodnog Zmaja i  upisati nova tri boda.

5.)Gdje vidiš Neretvanac u konačnom plasmanu na ljestvici?

Što se plasmana tiče svaki igrač u bilo kakvom natjecanju mora težiti prvom mjestu ali naš glavni cilj je afirmacija mladih igrača pa bi bio zadovoljan sredinom tablice.

6.)Omiljeni suigrač u ekipi?

Malo je nezahvalno izdvajati nekoga iz ekipe jer smo stvarno svi međusobno jako dobri ali ako bi nekoga morao izdvojiti to je definitivno naš  "wonderkid" Mario Tutavac.

6.)Poruka za navijače Plave Makinje?

Poruka za navijače da nas dođu podržati u maksimalnom broju, a mi ćemo pružiti atraktivniji nogomet nego u prvom kolu i ostaviti srce na terenu i nadamo se upisati nova tri boda!

69 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page