top of page

Nikad mlađi Plavi pali u 89.minuti

Danas na Parku mladeži derbi u sklopu 27.kola 3.HNL jug trener Proleta izveo je najmlađu postavu NK Neretvanca ovo prvenstvo sa 9 igrača ispod godina u prvih 11 dok su još 4-ica bili na klupi. Svi skupa možemo biti ponosno na taj podatak ali i na ukupno odigranu utakmicu koja je odučena golom nakon kornera u 89.minuti.

#RNKSplit vs #NKNeretvanac 1:0 89.min

Sastav: Peric (v), Deak, Taslak, Dzidic, Krešić, Bubalo, Stojcevic, Popić, Alonzo Peart (55.min Mihaljević), Bacic (73. Zonjić, Lukic


Klupa: Druzijanic, Mihaljević Zonjic, Cepo, Jelavic, Tutavac, Kesina.


Trener: Goran Proleta


Prvi dio vrlo tvrda utakmici i pravi derbi gdje su domaćini imali inicijativu ali bez nekih osobitih šansi. Igrala se 13,minuta kada je Alonzo Peart pobjegao domaćoj obrani i vrlo dobro šutirao ali golman Jelić vršcima prstiju brani i na kraju samo korner za našu ekipu. Domaćin prijeti iz prekida ali Perić vrlo siguran na golu. A, najbolju šansu prvoga poluvremena je propustio upravo naš napadač Lukić kada izlazi 1 na 1 sa vratarom Jelićem koji odlično brani udarac. Imali su domaćini lijepu prigodu iz slobodnjaka pred sam kraj ali iskazao se Perić.

Drugi dio ulazimo sa istim sastavom, a ne promjenjivo je i stanje na terenu gdje domaćini imaju veći posjed ali bez nekih osobitih rješanja u ofenzivnome dijelu. Probao je naš strateg Proleta ubacivanjem Mihaljevića u 55.minuti dodatno osvježiti momčad i to mu sa za malo vratilo u 77.minuti kada jedan skraćeni prekid izvodi mladi Popić i pogađa Mihaljevića koji odlično šutira ali vratnica spašava „crvene“. Tko ne zabije – primi! To nepisano pravilo i škola za naše mlade momke jer smo primili gol u 89.minuti nakon kornera, strijelac je bio Mornar.

Čestitke našoj ekipi na borbi i zalaganju. Domaćinima sretno dalje u prvenstvu do nekih sljedećih sportskih susreta.

Mi već u srijedu imamo novu utakmicu kada igramo sa BŠK Zmaj u polufinalu kupa DNŽ.




37 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page