top of page

NK Urania nadigrala Plave

Danas na Podvornici iznenađenje kola gdje su gosti iz Baške Vode nadigrali našu ekipu rezultatom 3:0 u utakmici u kojoj nismo bili pravi i koju trebamo što prije zaboraviti te se okrenuti kup utakmici koju igramo sljedeću srijedu na našem stadionu protiv NK Neretva Metković.



Sastav: Perić (v), Deak, Taslak, Stojčević, Krešić, Zonjić, Popić, Tutavac, Čepo, Bubalo, Lukić.


Klupa:Marić (v), Alonzo Peart, Jelavić, Kešina, Barišić, Bačić, Kvesić.


Trener: Goran Proleta


Odlično vrijeme i teren i velika očekivanja navijača u novu pobjedu kao da je sputavalo naše igrače. Prvi dio smo ušli uspavano u utakmicu što se vidjelo u prvih 15-ak minuta susreta. Gosti povučeni na svoju polovicu i vrebaju iz kontre i čekaju našu grešku, a jedna naša takva greška dovela je do vodstva momčadi iz Baške Vode kada nesporazum obrane iskorištava Stipe Brnić sredinom prvoga dijela. Nakon gola gostiju očekivali smo napade Plavi ali nismo uspjeli ozbiljnije zaprijetiti sve do 40.minute kada Lukić ne zabija glavom sa nekih 7 metara.

Početkom drugoga dijela stisnuli smo goste ali nedostajalo nam je kreacije i mirnoće u pas igri što nas je krasilo u veće dijelu početka prvenstva.


Trudili smo se ali nije nas išlo, a kazna je stigla ponovno preko Brnića koji jednu ničiju loptu osvaja na sredini terena i lijepo završava akciju za 2:0. Nakon toga postižemo gol ali sudac signalizira da lopta nije prešla liniju i u toj akciji ostajemo sa igračem manje jer je Popić dobio crveni karton zbog navodnog prigovora pomoćnom sucu.


Sve karte bacamo u napad i dugim loptama, što nam nije specifično, te pokušavamo ugroziti goste ali nikako nismo uspijevali ugroziti golmana Šarić-Hodžića. Iz jedne kontre i iz još jedne „ničije“ lopte gosti spretno dolaze do visokih 3:0.


Suze igrača na kraju susreta samo govore koliko im je krivo zbog poraza ali i delegat susreta u svom zapisniku lijepo je napisao “primjer svim klubovima nakon poraza kod kuće može biti NK Neretvanac Opuzen”. Treba znati biti velik i u porazu kojih će uvijek biti kao i podrške za ovu mladu ekipu.


Previše nas je naša ekipa ove ali i prošle godine razveselila puta da im sada ne bi pružili ruku potpore i imali podršku navijača. Iz poraza izvući pouke i skupiti glave te se okrenuti prvoj sljedećoj utakmici, a kako smo slobodni za vikend imati ćemo vremena pripremiti se za još jedan EL Clasico u finalu kupa Doline Neretve.


Glavu gore Plavi!



70 views0 comments
Untitled-2.png
Untitled-2.png
19903998-hand-shaking.png
1.png
7.png
as zabac.png
APATRAM.png
AGRONERETVA.png
3.png
Untitled-3.png
Untitled-3.png
logo2.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“

bottom of page