top of page

Oslabljeni na županijski derbi na Lapadu

Plavi na Lapadu u sklopu 21.kola 3.HNL jug bez kartoniranih Lukića, Popića i Krešića dok problema sa ozljedama imaju Deak, Čepo i Džidić . Biti će zanimljivo vidjeti sraz najmlađe momčadi lige sa NK GOŠKOM koji ima odličnu ekipa ali se grčevito bore za ostanak u društvu najboljih trećeligaša.


Naši sutrašnji domaćini predvođeni jednim od najboljih strijelaca lige već dugih niz godina Baldom Cicijeljem ali i mnogim drugim dobrim igračima sa punim iskustva igranja 3.lige nikako da izađu iz loše rezultatske forme. Imali su u nastavku par dobro odigranih utakmica ali gubili su u posljednjim minutama bodove kod kuće te su trenutno na samome dnu. Ali bez obzira na tu situaciju definitivno su favoriti u sutrašnjoj utakmici s obzirom na naše izostanke važnih igrača.


Naša momčad nakon pobjede nad NK Uskok Klis koja je burno proslavljena i na osnovu koje su igrači dobili dodatan slobodan dan od trenera Prolete pripremali su se za ovaj teški susret u Dubrovniku. Biti će zanimljivo kome će trenerski tim Plavi dati šansu i tko je zaslužio povjerenje da zamjeni naše kartonirane i ozlijeđene igrače. Ono što je odlično je to da možemo igrati bez pritiska te se nadigravati sa domaćinima koji će htjeti pošto-potom ugroziti našeg golmana Perića koji već dvije utakmice za redom nije primio zgoditak.


Sudac utakmice će biti gospodin Mateo Budić sa pomoćnicima Tomislav Kujundžić Lujan i Dinko Kukulj, a susret će početi u 16:30h.


Sretno Plavi i samo hrabro!



46 views0 comments
Untitled-2.png
Untitled-2.png
19903998-hand-shaking.png
1.png
7.png
as zabac.png
APATRAM.png
AGRONERETVA.png
3.png
Untitled-3.png
Untitled-3.png
logo2.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“

bottom of page