top of page

Pad Viteza za nova tri boda najbolje momčadi nastavka prvenstva


NK Neretvanac i NK Cibalia Vinkovci imaju jednu zajedničku stvar, naime jedine su dvije momčadi u natjecanjima svih nogometnih prvenstva RH u našoj zemlji koje još uvijek nisu primile zgoditak. Nismo gledali kako to rade nebesko plavi iz Vinkovaca ali znamo da naša momčad izgleda jako, jako dobro i vrlo samouvjereno sa visokom dozom spremnosti što se odrazilo na rezultat što nam u konačnici donosi epitet najbolje momčadi nastavka prvenstva prema bodovnom učinku, BRAVO!


#NKNeretvanac vs #NKHVPosedarje (1:0) 2:0 13 Deak, 67 Alyson

Sastav: Blažević (v), Deak, Taslak©, Pandža, Popić, Sesar, Vučković, Kolobara, Šunjić, Batinović, Šetka, Sesar.

Klupa: Bačić(v), Planinić, Allyson, Vasilj, Krešić, Galić, Franić.

Trener: Ante Volarević

Počelo je vrelo zanimljivo već u prvoj minuti tražili smo da sudac pokaže na bijelu točku kada je lopta pogodila jednoga gostujućega igrača u ruku, sudac je samo odmahnuo.

Igrala se nesretna 13.minuta za goste kada je nakon prekida naš Dino Deak pogodio za 1:0 i dodatno olakšao put prema nova tri boda. Nakon gola očekivano tvrdo na obje strane bez velikih prigoda.

Drugi dio otvaraju gosti odličnom prilikom ali mreža vratara Blaževića ostala je netaknutom, a rezultat se nije mijenjao sve do 67.minute kada brazilac Alyson majstorski pogađa mrežu nakon asistencije Kolobare. U ovom susretu trener Volarević dao je priliku puno mladi igrača čime ova pobjeda dolazi još više do izražaja.

Napomenimo da su gosti igrali sa igračem manje od 85.minute kada je drugi žuti karton dobio Ivandić.

Velika tri boda za naše i još veće slavlje u svlačionici jer vrlo dobro znamo kako nas ovaj trijumf diže visoko prema zlatnoj sredini.

Čestitke igračima i našim trenerima na čelu sa Volarevićem koje je opuzenska publika na samome kraju nagradila velikom pljeskom, zasluženo!

Hvala gostima na fer igri i sretan povratak kući sve do nekih sljedećih sportskih susreta.

Naredno kolo nam donosi gostovanje u Sinju kod NK Junaka.




54 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page