top of page

Plavi pali pred kraju utakmice u Mravincima


Iako smo odigrali jednu zrelu utakmicu gdje smo držali sve pod kontrolom pogotovo u obrani i sredini terena domaćin nam je ipak pred kraj zabio gol iz jedne odbijene lopte nakon udarca i obrane našega vratara Diega.


#NKSloga vs NKNeretvanac (0:0) 1:0 84’ Marović ⚽️


Sastav: Diego (v), Herceg(73’ Bosnjak) , Mihaljević (C)(73’ Silic), Čepo, Taslak, Popić (85’ N. Čepo), Sesar, Čuljak(60’ Topic) , Bacic, Buljan, Valincic 🔵🔵


Klupa: Katic (v), Bosnjak, N.Cepo, Topic, Silic, Mustapic 🔵🔵


Trener: Goran Proleta


U utakmicu smo ušli bez kapetana Deaka ali to se nije niti malo osjetilo u našoj igri gdje su naša dva centralna braniča golobradi Taslak i Buljan odigrali jednu jako dobru utakmicu potpomognuti veznom linijom lako smo izlazili kao dobitnici zvani duela nad Pezom i Marovićem na koje su od prve minute išle konstantne duge lopte od samih začetaka napada domaćina.


Prvi dio najbolju šansu su za domaćina imali Marović uz opravdano poništen gol domaćina nakon prekida, a kod naših Popić i Bacic pred sam kraj poluvremena. Iako nije bilo puno prilika gledali smo jednu zanimljivu utamicu koju smo ponovno počeli susret sa 9 igrača “ispod” godina.


Drugi dio ulazimo bez promjena u sastavu, a i stanje na terenu se nije puno promijenilo sve do 84’minute kada jedan vezni igrač domaćina dobro šutira, a nas vratar Diego dobro brani ali na odbijanac stiže prvi Marović i to je 1:0.


Nakon gola samo dvije minute poslije imamo šansu preko danas vrlo dobroga Silica kojega je prvo pročitao golman domaćina u 87’minuti i odbijenu loptu šalje u korner. Iz iste akcije ponovno Silic šutira samo par centimetara od vratnice vratara Brdara koji tu nije mogao ništa. Šteta!


Iako poraz u današnjem susretu zalaganje, htijenje je bilo na visokom nivou. Domaćinima čestitke na pobjedi i puno sreće u nastavku prvenstva.


Također bi izdvojili jako dobro suđenje sudačke trojke na čelu sa glavnim sucem Vukančicem.

Sljedeće kolo igramo na Podvornici u 15:00h kada ćemo igrati sa HV Posedarjem u zaostaloj utakmici 10.kola.19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page