top of page

Plavi „pali“ u nevjerojatnoj završnici kup utakmice

Danas smo bili u Ždralovima u pretkolu kup natjecanja gdje smo odigrali jednu više nego zanimljivu utakmicu u kojoj smo na terenu počeli sa 9 igrača ispod godina. U utakmici sa punoj preokreta i golova u zadnjim minutama uz dvije naše vratnice za rješavanje utakmice.


Sastav: Dizdar (v), Deak (c), Herceg, Buljan, Taslak, Valincic, Topic (74.min N.Čepo), Popić (58.min Čuljak), Bacic (81.min Mihaljević), Stojcevic, Cepo


Klupa: Katic(v), N.Cepo, Woomin, Čuljak, Mihaljević, Barisic


Trener: Goran Proleta


Domaćin prije susreta vrlo susretljiv gdje nam je osigurao i teren za trening dan prije utakmice i bio na raspolaganju maksimalno – veliko HVALA u ime našega cijeloga kolektiva. Gostoprimstvo je zbilja bilo na zavidnom nivou!


Sam susret otvaramo sjajno jer već iz prvoga napada vodimo 1:0 golom mladoga i danas odličnoga Bačića koji je bio nezadrživ. Slavlje je kratko trajalo jer već u 3.minuti domaćin vraća na „početak“ golom sa bijele točke iz opravdano sviranoga jedanaesterca.


Naša dobra igra okrunjena je golom Topića koji se odlično snašao i doveo Plave ponovno u vodstvo, ali osim vodstva veselila nas je vrlo dobra igra naše momčadi. Imali smo prvi dio i 4 kornera i jednu jako dobru šansu Popića za povećanje vodstva na 3:1 ali ipak nismo uspjeli svladati domaćega vratara Srbljanovića. NK Mladost se pokazala u prvome dijelu kako jedna iskusna ekipa koja je težila igri s posjedom lopte u nogama i pokušala kroz sredinu ugroziti debitanta na golu NK Neretvanca mladoga Dizdara.


Drugi dio bez promjena u sastavu u otvorenoj utakmici gdje su od samoga početka domaćini krenuli nešto čvršće i ofenzivnije ka našemu golu. Uz nešto veći posjed lopte ali puno opasnija naša ekipa i konkretnija ali bez završnice. Topić je mogao biti heroj jer je mogao dva puta povećati prednost jer je dva puta pogodio vratnicu!


Kakva samo završnica gdje smo sve do 89.minute imali prednost od 2:1 ali domaćin samo u 4 minute postiže tri zgoditka i prolazi dalje. Nevjerojatno ali to je taj kup, i draž toga natjecanja.

Platili smo danak mladosti i neiskustvu ali moramo dići glave i okrenuti se prvome kolu kada gostujemo u Klisu protiv NK USKOK-a.


Plavi glavu gore bez obzira na sve!



77 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page