top of page

Plavi suvereno preko Zmaja za visoko mjesto ljestvici


Naša momčad odigrala je jednu odličnu utakmicu gdje smo u svim nogometnim elementima nadigrale naše sportske prijatelje iz Makarske i nošeni igračem utakmice ali i cijeloga nastavka prvenstva Kristianom Sesarom slavili rezultatom 2:0 i na dobroj vibri idemo SVI u Metković sljedeće kolo kada se igra neretvanski El Clasico!


#NKNeretvanac vs #HRNKZmaj (1:0) 2:0 Sesar, Vučković


Sastav: Balažević (v), Deak, Krešić, Pandža, Kolobara, Alyson, Popić, Šunjić, Batinović, Vučković, Sesar.

Klupa: Bačić(v), Vasilj, Krešić, Franić, Galić, Blažević, Šetka

Trenar: Ante Volarević

Današnjom pobjedom u stopu pratimo NK Zagoru po poretku najboljih momčadi drugoga dijela prvenstva gdje Unešićani imaju osvojenih 14 bodova, a naša momčad 13! Iza nas su ostali Zadrani sa 11 osvojenih i kako je statistika tradicionalno neumoljiva definitivno su ovo tri najbolje momčadi trenutno u ligi po trenutnoj formi natjecanja. Bravo za naše trenere i igrače!

Otvaranje same utakmice od prve minute pa sve do kraja utakmice na terenu je samo jedna momčad dirigirala današnjim tempom. Vezna linija s neumornim Šunjićem te razigranim Allysonom te nezadrživim Sesarom probleme bi stvorila i ekipama puno većih rangova. Vrata smo „otključali“ eurogolom Sesara sa nekih 20ak metara kada lijevom nogom u bliži kut pogađa same rašlje sa dugi, dugi pljesak tribina. Nakon toga gola tražili smo odmah drugih te trkom i presingom neutralizirali bilo kakve pokušaje gostiju. Gosti su poslijednih 7-8 minuta bili jako nervozni i tražili su udarac sa bijele točke u 42.minuti ali zaradili su samo žuti karton zbog prigovora.

Drugi dio sve isto – naši dominiraju i napadaju te preko napadača Vučkovića stižemo do 2:0. Akciju je povukao brazilac Allyson koji je na sebe vezao dva igrača te odličnom loptom u dubinu na desnoj strani proigrava Vučkovića koji jako lijepo poentira.

Nastavili smo sa napadima ali nismo uspjeli povisiti vodstvo dok su gsotis voj prvi udarac prema vratima blaževića imali tek u 84.minuti.

Trener Volarević i njegova družina burno je proslavila pobjedu u svlačionici nakon utakmice i tako treba, zaslužili su i nitko im ništa nije poklonio te su svojim radom i zalaganjem učinili nas svima danas ponosnima! Tempirali su formu za najbolje dio godine – zato SVI u Metković sljedeće kolo kada igramo veliki derbi sa NK Neretva!

Hvala Makaranima na fer igri sve do nekih sljedećih sportskih susreta.




66 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page