top of page

Plavima izmakla pobjeda u sudačkoj nadoknadi


Na teškom terenu i uz obilnu kišu Plavi vodili dva puta ali ipak ostali bez punoga plijena.


NKHVPosedarje vs #NKNeretvanac 2:2 Bubalo, Popić


Danas smo gostovali u Posedarju kod Hrvatskog viteza u sklopu 17. kola 3.HNL jug i remizirali u jednoj dobroj predstavi naše momčadi. U utakmici gdje smo igrali bez mihaljevića i Stojčevića i gdje imali samo 4 igrača „iznad“ godina pobjeda nam je izmakla nakon kornera domaćina u sudačkoj nadkonadi.


Sastav: Perić(v), Džidić, Deak (C), Taslak, Krešić, Bubalo, Zonjić, Popić, Lukić, Čepo i Bačić (Alonzo).


Klupa: Kvesić, Alonzo, Kešina, Jelavić, Tutavac, Bubalo i Barišić.


Sudac Marko Bilušić (Split).


Prvi dio smo otvorili hrabrom igrom ne dajući domaćinu da nam radi presing i nakon uvodnih 10-ak minuta počeli igrati igru kakvu smo viđali na pripremnim utakmicama naših. Igrala se 15 minuta susreta kada nakon lijepe akcije pogađa Bubalo. U prvom dijelu smo imali još par šansi i domaćin jednu ali rezultat se nije mijenjao.


Drugi dio sličan prvome i bez izmjena u sastavima i rezultat se nije mijenjao sve do 71.minute gdje su domaćini vratili stvari na početak nakon kornera. To kao da je Plavima dalo energije i nakon samo par minuta naš veznjak Popić prelijepo pogađa za novo vodstvo 2:1!

Igrali su se posljednji trenuci susreta kada nakon kornera dfomaćin dolazi spretno i sretno do 2:2 što je i konačan rezultat utakmice.


Čestitke našim igračima na borbenosti i zalaganju te se okrećemo sljedećem kolu koje nam donosi utakmicu sa NK Sloga u Mravincima.



41 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page