top of page

Podno Klisa na startu nove sezone

Utakmicu u kup natjecanju već smo arhivirali i izvukli pouke iz poraza u kojem je bilo jako puno dobrih stvari ali i dalje ostaje žal za ispadanjem od NK Mladosti iz Ždralova.

Ovogodišnja 3.hnl će biti jako uzbudljiva i zanimljiva kao što bi trebala biti i naša utakmica protiv NK Uskoka sutra u 18:00h.


Domaćin je ostavio uglavnom momčad na okupu od lani uz pojačanja u vidu Bruno Budalić (Dugopolje), Luka Grubišič (Hajduk II), Tomislav Mikulić (Omiš), Matej Maretić (Rudeš), Neno Danolić (Split), Karlo Jurenić (Primorac S.), Antonio Štimac (Dinamo OO), Tomislav Duvnjak (FK Rakytovce) te su jedni od istaknutiji favorita za visoki plasman na konačnoj ljestvici. Najavljuju tri boda koja su na startu svima jako bitna.


Naša momčad spremna dočekuje ovaj susret i biti će pojačana jer su pravo nastupa dobili mladi Bošnjak, Sesar i Mustapić što daje širinu treneru Proleti i kvalitetna rješenja. Nadati se pobjedi je sportski i vjerujemo u dobar rezultat. Utakmicu je najavio Mihaljević: „ Znamo što nas čeka i znamo da neće biti niti malo lako ali vjerujemo da su iza nas odlično odrađene pripreme i da će se to vidjeti sutra na terenu. Dosta je novih i mladih igrača te se nadamo da će se brzo uklopiti i izvršavati sve trenerove zamisli kako bi bili iz utakmice u utakmicu sve bolji.“


Susret će započeti u 18:00h, a glavni sudac će biti Mateo Erceg dok će pomoćnici biti Goran Agičić i Tomislav Kujundžić Lujan.


Sretno i hrabro Plavi!




39 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page