top of page

Poraz Plavih na Podvornici


Neigranje Mire Krešića, prvog vratara Bačića, Taslaka i Sesara uvelike se odrazilo na našu današnju „predstavu“ u kojoj smo se mučili u organizaciji igre pogotovo u prvome dijelu dok smo u drugom krenuli puno bolje ali tek nakon dva gola zaostatka.

#NKNeretvanac vs #NK Sloga (0:1) 1:2 Mihaljević

Sastav: Blažević (v), Deak, Kolobara, Šuman, Blažević, Popić, Mihaljević Alyson, Vučković, Ismael, Šunjić.

Trener: Goran Galov

Prvi dio vrlo suzdržan bez nekih velikih prigoda, a jedan peh nas je zadesio u 10.minuti kada se ozlijedio Ismael kojega je zamijenio Pandža. Bez nekih šansi gdje smo prijetili u 27.minuti udarcem preko gola Alysona. Na drugoj strani prijete gosti ali naš rezervni vratar Blažević odlično brani. Igrala se 33.minta kada su gosti poveli i dodatno unijeli nervozu u naše redove.

Drugi dio smo prijetili preko Alysona te Popića iz slobodnog udarca sa 25 metara, a najbliže golu smo bili kada je Miheljević zatresao prečku u 55.minuti. U posljednjih 20 minuta smo ušli sa dva gola zaostatka zahvaljujući gostujućem igraču Radiću, a nadu u bod nam donosi u 81.minuti Mihaljević iz gužve.

Do kraja susreta stiskali smo i tražili penal nakon što je Deak povučen unutar 16m ali se sudac nije oglasio.

Nažalost poraz na kraju i ne baš zavidna situacija na tablici naše momčadi gdje se svi skupa trebamo posložiti i odraditi 6 kola prvenstva koja su nam ostala do kraja gdje imamo susrete sa momčadima iz donjega dijela prvenstva.



31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page