top of page

Prva domaća – i odmah najzahtjevnija utakmica

Na našoj Podvornici u nedjelju gostuje NK Zadar koji je ujedno glavani kandidat za prvo mjesto na tablici i to će biti vrlo zahtjevan protivnik za našu mladu momčad.


Gosti predvođeni Jerbićem i Begonjom i na krilima domaće pobjede nad NK Uraniom i knjiženjem prva tri boda na kontu najavljuju slavlje i u Opuzenu. Na svim pozicijama vrlo iskusni i dobro predvođeni.


Utakmicu sa gostujuće strane je najavio Jure Jerbić za Zadarski list: „Riječ je o mladoj momčadi koja zna igrati nogomet, teže igri i svakako zaslužuju naše poštovanje. Možemo pretpostaviti da će se s nama htjeti nadigravati, a to nama odgovara. Iskustvo je definitivno na našoj strani i vjerujem da ćemo ga iskoristiti na najbolji mogući način. Idemo utakmicu po utakmicu bez velikih najava. Znamo da su gostovanja teška u Trećoj HNL, ali smatram da je tu ključ dobrog plasmana u ovoj sezoni. Na Stanovima moramo pokazati svoju snagu, ali ništa manje ne smijemo pružati niti na gostujućim travnjacima. Već u srijedu očekuje nas nova utakmica i moramo biti jako koncentrirani. Raspored je jako gust i vjerujem da će se nakon prvih pet, šest kola vidjeti omjer snaga ove sezone. Kao što sam već naglasio, idemo utakmicu po utakmicu i vjerujem da već u Opuzenu možemo ostvariti povoljan rezultat.“


Naša momčad nakon pobjede u trening utakmici nad ONK Metković (4:2) vrlo željno iščekuje nedjeljni dvoboj. Naša mladost biti će jača u ovome susretu za čak 5 igrača koje smo u međuvremenu registrirali i biti će zanimljivo vidjeti kome će naš strateg Goran Proleta dati priliku u derbiju kola.


Prije svega biti će nam potrebna bolja realizacija nego prvo kolo u Klisu ali i koncentracija u sredini terena gdje ćemo morati dobro zatvoriti Begonju i druge zadarske vezne igrače što će biti ključ uspjeha.


Svi igrači osim Mire krešića su spremni za dvoboj dugoga kola 3.HN jug koji će sutra suditi Jelena Pejković sa početkom u 17:00h.


Vidimo se!




67 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page