top of page

Remi na Podvornici u super zanimljivoj utakmici

Danas smo u sklopu 2.kolo 3.HNL jug na našoj Podvornici dočekali goste iz Zadra i imali vodstvo do 90.minute ali gosti ipak zadovoljni sa bodom putuju kući.



Sastav: Dizdar(v), Bosnjak, Deak (c), Topic, Stojcevic (83. Mihaljević), Taslak, Popić, Woomin (73. Buljan), Bacic, Cepo, Valincic.


Klupa: Katic (v), Herceg, Mihaljević, N.Cepo, Čuljak, Mustapic, Buljan.


Trener: Goran Proleta


Danas smo na našem stadionu dočekali jednoga od glavnih favorita za osvajanje prvoga mjesta među trećeligašima sa samoga juga i u utakmici protiv provjerenih bivši prvoligaši igrača pokazali kako je neosporan talent kojega imamo i pobjeda nam je izmakla u posljednjim trenucima dvoboja.


Od prve minute preuzeli smo konce igre u svoje noge i pokušavali ugroziti gostujućega vratara Pinčića ali na prvu veliku priliku smo čekali do 19.minute kada odličnu loptu Čepe ne koristi Topić koji iz dobre situacije sa 10ak metara šutira ravno u vratara Zadra. Pokušavale su obje ekipe doći do gola ali to uspjeva našima kada mladi i hitri Bačić lijepo pogađa za prvi ovosezonski gol Plavi na Podvornici. Ujedno se tim rezultatom otišlo na odmor.


Drugi dio Zadrani nešto življi u sredini terena ali mi smo ti koji propuštaju dvije dobre prilike i to Woon te dva puta iz kornera. Kazna stiže na drugoj strani kada jednu slabo očišćenju loptu obrane Plavih koristi gostujući napadači koji iznuđuju opravdani kazneni udarac kojega Blažević udarcem po sredini gola pretvara u zgoditak i poravnanje na semaforu.


Nakon toga gola igrao se vrlo dobar nogomet uz naš veći posjed lopte i iz toga dolazi do situacije iz 87.minute kada Moris Valinčić zabija za 2:1 i veliko slavlje. Toliko veliko da je skinuo dres iako je imao već jedan žuti karton na kontu sutkinje Jelene Pejković koja mu daje drugi isključujući karton.


Zadar baca sve karte na napad koji mu se isplaćuje samo tri minute kasnije kada glavom neobranjivo pogađa Iveljić.


Plavi su pokazali da će i ove sezone biti dobra momčad iako nemamo još niti jedne pobjede nakon dva kola ali prilika za dobar rezultat je već u srijedu kada gostujemo u Ivanbegovini.




36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page