top of page

Rezultati i izvještaju naše Akademije

Updated: Nov 2, 2021


Redovno i vrlo zanimljivo kolo naše Akademije je iza nas. Izdvojili bi stopostotni učinak naših najmlađih natjecatelja U8 koji igraju prvenstvo i još jednu pobjedu u nizu ovoga puta u Pločama uz prvi primljeni zgoditak tek u šestome kolu.


2.HNL Središte Split


#NKAbeceda vs #NKNeretvanac (1:3) 5:4 juniori


Naši juniori igraju stvarno dobro ovo prvenstvo ali stigao nam je i prvi porez i to u gostima na sportskom terenu Bravarići gdje je sudac utakmice Čačić slao igrače na centar čak devet puta. Visoko vodstvo naših od 4:1 sve do 55.minute nije bio dovoljno da se vratimo ne poraženi sa ovoga gostovanja. Šteta ali idemo dalje već sljedeće kolo nas očekuje domaći susret sa NK Vodicama.


Istaknimo da je mladi Tutavac postigao dva zgoditka na ovome susretu i trenutno je na drugom mjestu najboljih strijelaca sa 9 zgoditaka, a u stopu ga prati Kešina sa 8 golova.

Na ljestvici smo i dalje na prvome mjestu (18 bodova) sa jednakim brojem bodova kao i NK Jadran LP ali imamo utakmicu manje. Sve u svemu bravo za naše juniore!



Naši kadeti doživjeli su poraz u susretu gdje bi istaknuli Juru Ereša koji je postigao dva zgoditka. Čestitke našim domaćinima na pobjedi, a na nama je da još jače treniramo kako bi ispravili naše pogreške. Kadeti su sa ovim porazom ostali na 7. poziciji na ljestvici.


Dolina Neretve prednatjecatelji U8


Šukanova Dica suvereno koračaju ligom i tek su u šestome kolu primili prvi pogodak uz gol razliku 67:1. U gostujućem derbiju protiv susjeda na ljestvici iz Ploča uvjerljivo su slavili rezultatom 5:1. Vrijedi istaknuti hat-trick Luke Tokića.


Bravo još jednom za sve polaznike Akademije i njihove trenere.





16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page