top of page

Splitska mladost nadigrala Plavu

Danas smo gostovali na Parku Mladeži u utakmici gdje smo doživjeli poraz nakon 6 uzastopnih pozitivnih rezultata. Splitovci su danas bili bolji i zasluženo im čestitamo na pobjedi.


#RNKSplit vs #NKNeretvanac 2:1 90+3 Deak 11m


Sastav: Diego Amleida (v), Herceg(65’ Bosnjak) , Deak (c), Popić (56’ Mihaljević) , Taslak, Sesar, Topic(65’ Siloc) , Bacic, Čepo, Buljan(56’ Stojcevic) , Valincic

Klupa: Katic (v), Šilic, Stojcevic, Bosnjak, Mihaljevic, Čuljak, Mustapic

Trener: Goran Proleta


Utakmicu puno bolje otvaraju domaćini sa vise agresije i opasnosti na gol našega vratara Diega koji je već u 11.minuti mora po loptu u mrežu - strijelac Luetic. Taj gol dao je dodatnu energiju mladoj momčadi Splita koja nam visokim presingom zadaje dosta problema i stvara dvije dobre prilike.


U 43.minuti brzonogi Bacic bježi kroz sredinu i grubim faulom ga ruši Melvan koji je imao već od prije jedan zuti karton i zasluženo ide ranije u svlačionicu. Sa minimalnom prednošću domaćina otišlo se na odmor.


Drugi dio bez promjena u sastavu Plavih ali i dalje bez nekih opasni šansi za gol Splita. Kružili smo i tražili rupu u obrani ali nismo je mogli pronaći. I ono malo šansi sto smo stvorili u završnici smo reagirali nedovoljno dobro. Probao je trener Proleta sa dvije dvostruke izmjene ali nije pronašao pojedinca koji bi razigra momčad. Igrala se 80.minuta kada se domaćin izborio za jednu loptu na desnoj strani i iskoristio nesporazum naše obrane i vratara gdje se najbolje snašao Kapetanović koji je lob udarcem lijepo pogodio praznu mrežu.

Do kraja smanjenje rezultata preko kapetana Deaka na 2:1 i odmah nakon gola kraj susreta gdje smo domaćinu stisnuli ruku na pobjedi u jednoj fer utakmici. Također htjeli bi istaknuti odlično suđenje na današnjoj utakmici i bez obzira na poraz pobjeda domaćina je ostvarena bez ijedne pritužbe sa strane naše momčadi.


Danas nije bio nas dana ali već se veselimo sljedećoj utakmici koja nam donosi lidera na tablici HV Posedarje na Podvornici.


Plavi, glave gore idemo dalje




6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page