top of page

Sutra na Podvornici polufinale kup-a DNŽ-a

Zanimljiv i nepredivljiv kup je pred nama u susretu polufinala koje se igra na jednu utakmicu, a protivnik nam je BŠK Zmaj Blato. Utakmica se igra na našoj Podvornici sa početkom u 16:30h.


Gosti se grčevito bore da očuvaju trećeligaški status i stižu nam nakon teškoga gostovanja i poraza u Metkoviću u susretu dvije ekipe koje će se do samoga kraja boriti kako bi ih i sljedeće godine gledali među trećeligašima. Iako naši sutrašnji gosti nemaju baš puno uspjeha na gostovanjima izuzetno ih cijenimo i očekujemo jednu pravu borbu koja će odlučiti finalista kupa DNŽ.


Naša momčad nakon poraza u Splitu sa RNK Split priprema se za ovu super bitnu utakmicu koja je označena kao jedna od najvažnijih do kraja ove natjecateljske sezone. Trener Proleta neke je igrače i sačuvao kako bi što spremnije dočekali ekipu iz Blata na Korčuli. Svi igrači su spremni i svi jedva čekaju početak same utakmice. Velika je stvar igrati finale kupa Županije i nadamo se da ćemo prilikom zadnjeg sučevoga zvižduka radovati se još jednome finalu.

U najavi utakmice naš vezni igrač Mario Popić je izjavio:“ Nije lako kada se izgubi onakva utakmica u Splitu pred sam kraj susreta ali i mi smo postizali golove u posljednjim minutama. Odigrali smo jako dobru utakmicu i domaćinu čestitamo na pobjedi dok se mi okrećemo BŠK Zmaju. Kup nam je vrlo bitna utakmica i igramo na svome travnjaku te želimo doći do pobjede te ne bježimo od uloga favorita. Moral i motiv su nam na najvišoj razini te jedva čekamo početak utakmice“.


Susret će početi u 16:30h, gledatelji na tribinama i dalje nisu dozvoljeni.


Sretno Plavi!



10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page