top of page

U golijadi na Mokrom Dolcu slavili domaćini

#HSKPosusje vs #NKNeretvanac 4:3 Deak 11m, N.Čepo, S.Woo

Sastav: Katic (v)(80’ Dzidic), Buljan, Bosnjak(80’ Herceg), Deak (c), Valincic, I. Cepo, Topic(70’ Mihaljević), Stojcevic, Popić(46’ Seo Woo) , Čuljak( 46’ N. Cepo), Bacic (80’ Tokić).

Trener: Goran Proleta

Današnja pripremna trening utakmica donijela nam je po rasporedu Bih Premierligaša HSK Posušje predvođena kapetanom Slavkom Brekalom koji je branio boje i Plave Makinje. U utakmicu smo ušli u polju sa samo jednim igračem “preko” godina (kapetan Deak).

Prvi dio utakmice naša ekipa je zagospodarila terenom i kratkom pas zadavala dosta problema domaćim igračima. Prilike su promašivali redom Čuljak, Bacic, Stojcevic, a bilježimo i dobar udarac glavom Deaka.

Kazna za promašaje stiže u 29.minuti i 1:0 za domaćina nakon kornera koji je stigao za goste nakon parade danas vrlo sigurnog Katica na golu Plavi.

Nakon toga idemo 3 na 1 ali promašaj Čuljak. Pokušava i Moris te efektno Popić ali nikako nismo mogli do gola.

U jeku naših napada domaćin odlazi u jednu kontru i povećava rezultat na 2:0 sto je ujedno bio i konačan rezultat prvoga dijela.

Drugi dio nastavljamo sa sličnom igrom iz prvoga dijela i nagrada stiže već u 49.minuti kada Deak zabija sa 11 m za 2:1.

U šansi su Nikola Cepo, pa nakon njega Topic te Bacic ali puno promašujemo. Igrala se 55.minuta kada domaćin ponovno iz jedne kontre pogadja efektno za 3:1!

Sanasa dana za Bacica, nakon njega i Buljana ali završnica nije na nivou.

Igrala se 60.minuta kada Nikola Cepo odlično upošljava prezimenjaka ali se istaknuo domaći vratar. Iz kornere Deak zamalo do drugoga gola.

Nakon kornera u 62.min pokusava Topic na drugoj ali točno u vratara domaćina. Naši su igrali presing po cijelome terenu gdje smo uzimali lako lopte i u 63.min Bacic probija lijevu stranu skorz do linije ali Stojcevic loše puca.

65.min šutira opet Topic ali od bloka za malo preko gola u korner za nas. Iz kornera zamalo do drugoga gola za Plave - pucao Cepo.

Pokušao je Buljan za 25 metara li efektno brani domaći vratar za 12 korner u drugome dijeli za naše.

Od 70. do 75.minute šanse su promašivali Nikola Cepo dva puta i Bacic.

76.minuta domaćin cisti sa gol linije (Brekalo) iz odbijene lopte ne završavamo mat poziciju, nevjerojatno.

Ipak preko Nikole Čepe samo minut kansije smanjujemo na 3:2 odličnom udarcem mladića koji je 2003. godiste. Bravo!

Domaćinu ne damo “disati” ali ipak su oni ti koji imaju sljedeću veliku priliku jer iz jedne kontre dolaze do prilike sa bijele točke i to je 4:2 na semaforu.

Igramo dobro, lopta je stalno u našim nogama i smanjujemo na 4:3 preko Wooa u 87. minuti na asistenciju Mihaljevića.

Sanasa za Mihaljevića sa samo 5 metra sam kao duh ali brani golman. Samo minut kasnije isti igrač 1/1 sa na domaćim golmanom ali još jedna šansa odlazi u nepovrat…

Veseli nas mnoštvo šansi koje smo stvorili ali brine realizacija. Također pozitivna stvar je povratak Tea Hercega nakon ozljede.

Danas smo bili bez ozljedjenoga Mire Krešića i Karla Karlo Taslak



54 views0 comments
Untitled-2.png
Untitled-2.png
19903998-hand-shaking.png
1.png
7.png
as zabac.png
APATRAM.png
AGRONERETVA.png
3.png
Untitled-3.png
Untitled-3.png
logo2.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“

bottom of page