top of page

U nedjelju dočekujemo NK Kamen

Važnu ulogu u ovaj utakmici odrediti će i umor jer su obje momčadi igrali i kup utakmice preko tjedna gdje je naša ekipa slavila nad BŠK Zmaj Blato 2:0, a gosti su poraženi od niželigaša NK Vinjana 3:2.


NK Kamen se grčevito bori za ostanak i ovo će im biti možda jedna od ključnih utakmica kako bi se zadržali i sljedeće godine među trećeligašima. Već su tri kola bez pobjede ali svjesni važnosti utakmica posljednjih kola 3.hnl vjerujemo da ćemo vidjeti jednoga zgusnutoga Kamena koji će se braniti i igrati na kontre. Nemaju suspendiranih igrača za ovaj susret.


Gledajući i analizirajući susret iz našega kuta očekujemo izuzetno tešku utakmicu u kojoj bi i minimalnim slavljem bili jako sretni, a još jedna okolnost koja nam ne ide u susret je ta što ćemo biti bez kartoniranoga kapetana Deaka. Ostali igrači su spremni i biti će na raspolaganju treneru Proleti.


Idealno bi bilo otvoriti susret nekim pogotkom u samome početku utakmice kako bi se gosti otvorili, a naša krila došla do izražaja. Budemo li imali pristup kao drugo poluvrijeme protib BŠK Zmaja u kupu bit ćemo korak bliže cilju.


Susret će suditi Matej Čulina, a susret će se odigrati u nedjelju sa početkom u 17:00h




20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page