U subotu NK Uskok na Podvornici

Naša momčad je u jako dobroj seriji rezultata gdje u 2021.godini ne znaju za poraz, a niz nepobjedivosti vučemo još od mjeseca listopada što u konačnici znači da nismo svladani preko 150 dana – fantastičan podatak.


Gosti stižu na krilima pobjede protiv NK Uranie koju su svladali 2:0 i nalaze se u gornjem dijelu ljestvice sa 28 bodova. I oni imaju dobar niz jer već 4 utakmice ne znaju za poraz, a na gostovanjima igraju jako tvrdo i sa malo golova u svojoj mreži. Dobra su momčad i trebati ćemo se jako potruditi kako bi došli do pozitivnoga rezultata.


Momčad trenera Prolete nakon visoke pobjede na Korčuli protiv Blata te prolaska u kup natjecanju također gostujućim trijumfom nad NK Gusar Komin rezultatom 8:0 utakmicu čekaju puni samopouzdanja. Lijep nogomet igra Plava družina i prava je šteta što ovu sezonu nema gledatelja jer bi uživali u dobrim rezultatima. Sve mlađi od mlađega, sve bolji od boljega te odlično skautirani, a sjajno uklopljeni kao momčad od naših trenera koje predvodi Goran Proleta.


U subotnjoj utakmici svi igrači će biti na raspolaganju, nemamo problema sa ozljedama osim Alonza Pearta (dobio udarac u Makarskoj) ali vjerujemo da će i on biti spreman. Suspenziju je odradio Ivano Čepo, a odličnom partijom u Kominu potvrdio klasu sa dvije asistencije. Raspucan je i naš napadač Lukić, a svakim danom mladi Tutavac potvrđuje raskoš svoga talenta. Utakmica će biti jako zanimljiva jer naša momčad igra za pogodak više, a pogotovo smo opasni u zadnjih 15-ak minuta kada svojom mladosti i dobrom fizičkom spremom lomimo protivnike.


Sudac utakmice će biti Marko Bilušić kojemu želimo dobro suđenje i fer utakmicu pa neka pobjedi bolja momčad.21 views0 comments

Recent Posts

See All

ANCONA OPUZEN

BIMAL OPUZEN

POLJOTEHNA

1.png
2.png
4.png
5.png
as zabac.png
3.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“