top of page

U subotu NK Uskok na Podvornici

Naša momčad je u jako dobroj seriji rezultata gdje u 2021.godini ne znaju za poraz, a niz nepobjedivosti vučemo još od mjeseca listopada što u konačnici znači da nismo svladani preko 150 dana – fantastičan podatak.


Gosti stižu na krilima pobjede protiv NK Uranie koju su svladali 2:0 i nalaze se u gornjem dijelu ljestvice sa 28 bodova. I oni imaju dobar niz jer već 4 utakmice ne znaju za poraz, a na gostovanjima igraju jako tvrdo i sa malo golova u svojoj mreži. Dobra su momčad i trebati ćemo se jako potruditi kako bi došli do pozitivnoga rezultata.


Momčad trenera Prolete nakon visoke pobjede na Korčuli protiv Blata te prolaska u kup natjecanju također gostujućim trijumfom nad NK Gusar Komin rezultatom 8:0 utakmicu čekaju puni samopouzdanja. Lijep nogomet igra Plava družina i prava je šteta što ovu sezonu nema gledatelja jer bi uživali u dobrim rezultatima. Sve mlađi od mlađega, sve bolji od boljega te odlično skautirani, a sjajno uklopljeni kao momčad od naših trenera koje predvodi Goran Proleta.


U subotnjoj utakmici svi igrači će biti na raspolaganju, nemamo problema sa ozljedama osim Alonza Pearta (dobio udarac u Makarskoj) ali vjerujemo da će i on biti spreman. Suspenziju je odradio Ivano Čepo, a odličnom partijom u Kominu potvrdio klasu sa dvije asistencije. Raspucan je i naš napadač Lukić, a svakim danom mladi Tutavac potvrđuje raskoš svoga talenta. Utakmica će biti jako zanimljiva jer naša momčad igra za pogodak više, a pogotovo smo opasni u zadnjih 15-ak minuta kada svojom mladosti i dobrom fizičkom spremom lomimo protivnike.


Sudac utakmice će biti Marko Bilušić kojemu želimo dobro suđenje i fer utakmicu pa neka pobjedi bolja momčad.



23 views0 comments
Untitled-2.png
Untitled-2.png
19903998-hand-shaking.png
1.png
7.png
as zabac.png
APATRAM.png
AGRONERETVA.png
3.png
Untitled-3.png
Untitled-3.png
logo2.png

„AKO MENE MLADA NESTANE NERETVANAC MAJKO OSTAJE“

bottom of page