top of page

Zasluženo slavlje Plave makinje na Parku Mladeži!


Malo po malo, mic po mic stvari sjedaju na svoje mjesto i danas slavimo veliku gostujuću pobjedu koja nas uzdiže prema sredini tablice gdje i zaslužujemo biti.

Spremni, željni, jaki i NEPROBOJNI!To su odlike naše momčadi koja je u nastavku trećeligaške karavane bodovno najuspješnija ekipa lige i ne samo to, niti jedan protivnik nam nije postigao zgoditak u ta tri kola (!!), kapa do poda treneru Volareviću i igračima! U sljedećem kolu na Podvornici zaslužuju veliku podršku s tribina protiv HV Posedarja!


#RNKSplit vs #NKNeretvanac (0:0) 0:1 Deak


Sastav: Batinović(v), Deak, Taslak©, Krešić, Franić, Pandža, Šunjić, Popić, Vasilj, Vučković, Sesar.

Klupa: Kolobara, Planinić, Allyson, Kraljević, Volarević, Šetka.

Trener: Ante Volarević


Otvaranje utakmice dalo je naslutiti dobru partiju naše momčadi gdje smo bili vrlo agresivni i nismo dali splitovcima da naprave „dva pasa“. Visok presing urodio je plodom ali smo se malo bojali jer smo igrali bez glavnine naše standardne vezne linije brazilca Alysona te u zadnji tren i Batinovića ali kako je utakmica tekla jednostavno smo bili bolja momčad i samo se čekao taj jedan zgoditak kako bi oplemenuli terensku nadmoć. Bilo bi neozbiljno ne pohvaliti našega (po)najboljega igrača Sesara koji već treću utakmicu u nizu glavni pokretač i glavni kotačić u motor stroja trenera Džaje koji neumoljivo melje sve protivnike.

Nakon što su mreže mirovale prvi dio sreća nam se osmjehnula u 56.minuti kada smo nakon kornera poveli 1:0 nakon što je Miro Krešić lijepo prenio loptu nakon ubačaja te je naš Dino Deak zakucao loptu za vodstvo! Nakon samo par minuta nove dobre vijesti za naše, naime domaći igrač broj 3 Vojković zarađuje drugi žuti odnosno crveni karton. Nakon toga uskoro velika prilika za 2:0 ali nismo bili precizni. Domaćin diže nivo agresivnosti te pokušava izjednačiti ali nisu nam uspjeli ozbiljno zaprijetiti vratima Batinovića koji je stigao iz ONK Metković nakon ozljeda dva naša prva vratara prije dva dana. Hvala našim prijateljima iz ONK koju su nam izašli u susret.

Velika tri boda za naše koji nas stabiliziraju na tablici ali gledajući kako igramo (i kako treniramo) zasigurno ćemo u ovoj polusezoni vidjeti još puno pobjeda naše ekipe. I ova ekipa zaslužuje puno veću domaću podršku i prilika je to da Opuzen pokaže sljedeću domaću utakmicu protiv HV Posedarja sljedeću nedjelju.

Bravo još jednom za sve!



62 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page